Feesten

Wie graag een huwelijk, verloving, bedrijfsfeest, verjaardag, … viert in een sfeervolle omgeving is bij ons aan het juiste adres. Onze twee zalen geven door hun sfeervol, tijdloos decor een unieke meerwaarde aan uw dag. U kan uw aperitiefje of kopje koffie nuttigen op het terras, terwijl u geniet van het uitzicht op het meer , de golfclub, en het zwembad gelegen op ons terras. Denkt u aan niet meer dan 26 personen aan een bloktafel, dan kan u vieren in zaal Library. Voor maximum 70 personen, gezeten aan een blok- of ronde tafel bieden wij u zaal Mercator aan.
Voor nog grotere groepen stellen wij exclusief het restaurant ter beschikking. Bijgestaan door onze jarenlange ervaring, helpen wij u bij het uitkiezen van een menu, aangepast aan uw wensen.

Uw gasten zullen u nog lang dankbaar zijn voor de uitnodiging!

 

Het is de bedoeling 1 voorgerecht, 1 hoofdschotel en 1 dessert te kiezen, een combinatie van verschillende gerechten kunnen wij naar kwaliteit en vlotheid van bediening niet toestaan. Indien er een wijziging is van het aantal couverts gelieve ons hierover minstens 48 uur op voorhand te verwittigen zodat wij hiermee rekening kunnen houden. Mocht dit niet gebeuren zijn wij helaas genoodzaakt dit in rekening te brengen. Dank bij voorbaat voor Uw begrip.

Voorgerechten

Tussengerechten

Hoofdgerechten

Desserts

Drank