We bieden een degustatiemenu aan bestaande uit drie gangen, onze suggestiegerechten, met zorg gebracht en met uitgeselecteerde, steeds verse producten bereidt.

U kiest individueel een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, voor elk wat wils, natuurlijk kan u ook een vegetarisch/ veganistisch alternatief krijgen. We houden rekening met allergenen, laat het ons weten. U kan tevens de gerechten afzonderlijk bestellen. Vanaf 6 personen vragen we u om uit deze gerechten een menu samen te stellen zodat we een optimale bediening kunnen garanderen.


Voorgerechten


Bosduif herfstgroentjes, truffel, slahart
€ 17,50
of
Sint-Jacobsvrucht rode biet, koolrabi, gelakt buikspek, knolselder
€ 20,50
of
Eekhoorntjesbrood risotto, comsommé, ricotta
€ 18,50
...

Hoofdgerechten


Hertfilet spruitenstoemp, knolselder, witloof, gekonfijte ui, veenbes
€ 33,00
of
Wilde eend aardappelsoesjes, savooikool, pompoen, honing-sinaasappelsaus
€ 30,00
of
Schelvis paddenstoelen, spinaziepuree, zure room, schorseneer
€ 29,50
...

Desserten


Rabarber cavailon meloen, rijstpap, roomijs
€ 11,50
of
Aardbei kokosnoot, granny smith, merenque
€ 12,00
of
Melkchocolade moelleux, amarenakers, pecannoot
€ 12,50
...

“Tastes of The Lake” degustatiemenu  58,00 €